ALGEMENE INFO

✴ Datum: zondag 18 juni 2017
✴ Locatie: Kop van Hatenboer Roermond
✴ Tijden: 12.00 – 20.00
✴ Leeftijd: Voor iedereen!

HOE KOM IK ER?

Kop Hatenboer ligt aan de N280 en de Maasbrug in Roermond.

Vanuit de richting Eindhoven/Weert volgt je de afslag Roermond / Kelpen Oler en ga je de N280 op. Het festival staat op de N280 aangegeven, voor de Maasbrug moet je rechtsaf. Ga je de Maasbrug over en rij je Roermond centrum in, dan zit je verkeerd!

Vanuit Nijmegen Maastricht neem je afrit 19 op de A73. Hier volg je de N280 in de richting van Horn. Over de Maasbrug staat het festival aangegeven op geel/zwarte borden.

We hebben hele lieve buren op het terrein, dus graag netjes rijden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgen, dan mogen we volgend jaar weer terug komen, thanks!

PARKEREN

Parkeren kan, en kost €7,50,- voor de hele dag. Fout parkeren op het terrein Hatenboer = slepen en dat is zonde van je geld. Parkeer dus netjes op ons festival parkeerterrein, is ook nog eens dicht bij de ingang! Parkeren kan alleen contant betaald worden.

FIETSENSTALLING

Voor de ingang is een fietsenstalling. Het stallen van je fiets kan tegen 1 van de hekken die we er voor je neer gezet hebben. Wel zo handig :-)

OPENBAAR VERVOER

Vanaf NS Station Roermond kan je lijn 73 (richting Weert), 77 (richting Venlo), 175 (richting Heythuysen) of lijn 182 (Roermond) nemen en uitstappen bij bushalte Hatenboer/De Weerd. Vanaf daar kan je de borden volgen en is het ongeveer 15 minuten lopen tot aan het terrein. Check voor vertrek 9292.nl voor de laatste OV updates.

KAARTJES EN TOEGANG

voorverkoop start vrijdag 1 april om 12.00 uur, en nee het is géén grap!

▷ Kinderen tot 12 jaar: gratis
▷ 12 tot 18 kaartje | €7,50
▷ Snelle beslissers | €12,50,-
beschikbaar tot 1 mei, en op=op!
▷ Normale kaartjes | €15,-
▷ Deurverkoop | €20,-

* prijzen zijn exclusief service kosten

Identiteitsbewijs is verplicht in verband met de alcoholwetgeving.

// Het is helaas niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Uitzonderingen zijn speciale diëten, voeding en/of flesjes voor baby’s. Alleen zo kunnen we de entreeprijs betaalbaar houden, zodat er zoveel mogelijk mensen van De Familietuin kunnen genieten. Dank voor uw begrip. //

TOILETTEN

Zijn voldoende aanwezig, en zijn dit jaar he-le-maal gratis! De toiletten worden verzorgd door de Stichting Shitjob. Deze stichting zorgt ervoor dat middels dit project werkzoekenden bezig blijven, beoordeeld worden op hun werk inzet en daardoor sneller aan een nieuwe baan komen. Wat ons betreft een win-win, ook voor jou als bezoeker.

EHBO

Mocht er nou iets zijn, last van de warmte, iets verkeerds gegeten of je hebt iets genomen wat slecht valt, kom dan gewoon naar de EHBO, daarvoor zijn ze er. Ze zijn te vinden aan het begin van het terrein, direct bij de ingang.

AFVAL

Bekertje, of bordje leeg? Help ons een handje mee, en doe je afval in de afvalbak.

MARKTKRAAMPJES EN MEER LEUKS!

We hebben diverse leuke kraampjes met kleding, zonnebrillen en accessoires op het terrein. Je kan hier alleen met contant geld betalen. Heb je zelf een kraampje voor deze zondag? Meld je hier aan via onze website.

BETALEN OP HET FESTIVAL

We werken met muntjes van €2,50 per stuk. Die kan je betalen met PIN en cash. CASH is KING en vooral sneller, dus doe er je voordeel mee!

Let op: Muntjes van het Op Dreef festival van 18 juni zijn deze dag niet geldig, betalen uitsluitend met Familietuin muntjes.

KLUISJES

Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. Deze kosten €5,- + €5,- borg. Breng je netjes je sleutel terug, dan krijg je je 5 euro weer terug.

ETEN & DRINKEN

BBQ, verse friet, crepes, boterhammen, koud bier en cocktails, enkele voorbeelden van wat er te vinden is. Dit betaal je met muntjes, deze kosten €2,50 per stuk en zijn te koop met PIN en contant geld. Nogmaals de tip: CASH IS KING, dit gaat namelijk een stuk sneller dan pinnen!

Let op: Het is helaas niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Uitzonderingen zijn speciale diëten en voeding en flesjes voor baby’s.

SIGARETTEN

Deze zijn te koop bij de munten kassa’s, cash only!

NIX

Alle jongeren opgelet! We werken volgens het NIX principe. Er zal geen alcohol worden ingeschonken aan iedereen onder de 18 jaar. Er kan dus bij de barren naar je identiteitsbewijs gevraagd worden.